Het lijkt erop dat je vanuit België komt. Wil je een bestelling plaatsen, klik dan door naar onze Belgische webshop.

Bedrijfshulpverlening (BHV) & EHBO

Waar kunnen we je mee helpen?

 

Of iemand nou een gekneusde pols heeft of een hartstilstand krijgt, je wilt natuurlijk direct klaar kunnen staan om je collega, klant of vriend(in) te helpen. Daarom is het beschikbaar hebben van de juiste EHBO-artikelen van essentieel belang.


Bedrijfshulpverlening

Wie zijn BHV & EHBO organisatie goed wil inrichten heeft - naast een gevulde verbandtrommel en oogspoelmiddelen – meestal ook meer specialistische materialen nodig. Denk hierbij aan voldoende en goedgekeurde AED’s, Kiss of Life®, beademingsmaskers, evacuatiestoelen, evacuatiematrassen en redding dekens, maar ook aan herkenningsmiddelen, veiligheidshandschoenen, BHV veiligheidshesjes, helmen en zaklampen. Voor al deze artikelen ben je bij Vandeputte Medical aan het juiste adres.


Het juiste BHV & EHBO assortiment bij jouw bedrijfs-risicoprofiel

Om te weten wat je in huis moet hebben, is het nodig om het risicoprofiel van de (werk)omgeving te kennen. Op basis van de risico inventarisatie & evaluatie (RI&E) weet je welke gevaren medewerkers en bezoekers lopen en op welke incidenten je je als BHV’er moet voorbereiden. Naar aanleiding van de risico inventarisatie, helpt Vandeputte Medical je graag met de inrichting en de keuze voor de juiste producten.
Vandeputte Medical heeft een compleet assortiment met producten om eerste hulp te kunnen bieden. Voor veel voorkomende ongelukken zijn specifieke EHBO trommels samengesteld. Zo zijn er de Burnkit voor toepassingen bij thermische brandwonden, de Coolkit in het geval van kneuzingen en verstuikingen en de HACCP plus voor allerlei incidenten in keukens en voedselverwerkende bedrijven. Volgens een pick & mix systeem kies je de trommels die aansluiten op jouw specifieke (bedrijfs)risico en creëer je een EHBO set op maat. Vanzelfsprekend zijn alle in de trommels aanwezige producten ook los verkrijgbaar, zodat je na gebruik de trommel kunt aanvullen.
Wil je meer weten over ons unieke verbandtrommel concept? Klik hier

Al onze producten zijn CE gekeurd en voldoen aan de wettelijke eisen. Daarnaast kopen wij alleen in bij gerenommeerde leveranciers die staan voor kwaliteit en betrouwbaarheid, zodat de BHV’ers zich kunnen concentreren op het verlenen van eerste hulp.

Advies en trainingen

Het maken van de juiste keuze voor jouw bedrijf of situatie kan soms lastig zijn. Wij helpen je graag bij het vinden van het product dat het beste jouw bedrijf en veiligheidsorganisatie past. Daarnaast kun je ook bij Vandeputte Medical terecht voor diverse BHV cursussen.

Medische producten en houdbaarheid

Vele medische producten kennen een beperkte houdbaarheid. Vaak heeft dit te maken met de garantie op steriliteit, vanwege het gebruik op open wonden. Het spreekt vanzelf dat dit geldt voor steriele verbandmiddelen, maar minder bekend is dat dit ook voor de meeste oogspoelmiddelen geldt. Volgens de regels moet de uiterste gebruiksdatum altijd op de verpakking staan en wij adviseren je om alle BHV & EHBO middelen hierop regelmatig te controleren en waar nodig te vervangen.

Onze BHV & EHBO Oplossingen

Verbandtrommels
Reanimatiepoppen & Onderhoud
AED's & Onderhoud

Bedrijfsinventarisatie nodig?

Jeroen Baerends
Wil je weten wat er binnen jouw organisatie nodig is?
Wij komen graag bij je langs voor een inventarisatie en advies!
OMHOOG