Het lijkt erop dat je vanuit België komt. Wil je een bestelling plaatsen, klik dan door naar onze Belgische webshop.

Riester

Rudolf Riester GmbH is in 1948 opgericht in Jungingen, Duitsland. In 2007 werd het bedrijf overgenomen door Halma plc en veranderde het van een familiebedrijf in een internationale groep van bedrijven. Tegenwoordig is Riester één van de toonaangevende productiebedrijven van diagnostische apparaten voor eerstelijns- en ziekenhuiszorg over de hele wereld en distribueren zij producten in meer dan 150 landen. De kernwaarden zijn: prestatie, innovatie, empowerment en klanttevredenheid. Deze zijn geïntegreerd in alle aspecten van de dagelijkse zakelijke routine.


1948

Duitsland

www.riester.de

Prestatie

De Riester cultuur is er één van verantwoordelijkheid, wat betekent dat men samen de verantwoordelijkheid neemt voor projecten met een duidelijk beeld van het uiteindelijke doel. Met de reactie snelheid van een klein bedrijf, maar met de toegevoegde innovatie, geavanceerde productiemethoden en gekwalificeerd distributienetwerk van een internationaal bedrijf, speelt Riester in op de behoeften van de klanten. In essentie is dit waar Riester vandaag de dag voor staat; ‘World-class products and services for our customers.’

Innovatie

Bij Riester stimuleert men de innovatie door tientallen jaren ervaring in het ontwikkelen en produceren van diagnostische apparaten te combineren met out-of-the-box innovatief denken. De mensen bij Riester staan altijd te popelen om nieuwe technologieën te verkennen en innovatieve toepassingen te creëren. Als gevolg hiervan bevinden zij zich in de geweldige positie om elk jaar innovatieve producten te kunnen lanceren, terwijl ze nog steeds een goedgevulde productpijplijn hebben voor de toekomst.

Intern stelt Riester hogere eisen dan vereist door normen en richtlijnen. Om aan deze uitzonderlijke hoge interne normen te voldoen, gebruiken ze alleen hoogwaardige materialen van betrouwbare toeleveranciers en passen ze de nieuwste productiemethoden toe, waarbij elk product verschillende tussentijdse en definitieve kwaliteitscontroles moeten doorstaan. Al het productpersoneel krijgt een deskundige training om afwerking en kwaliteit van wereldklasse te garanderen. De Riester producten worden allemaal geleverd met minimaal twee jaar garantie.

Productgroepen:

OMHOOG