Het lijkt erop dat je vanuit België komt. Wil je een bestelling plaatsen, klik dan door naar onze Belgische webshop.

Kiss of Life®

Het hulpmiddel voor het toepassen van mond op mond beademing.

Kiss of Life® is een door Vandeputte Medical geregistreerd product, wat iedereen die getraind is in reanimatie (CPR) altijd bij zich zou moeten dragen.

Kiss Of Life®

Hygiëne blijkt, naast de angst om het verkeerd te doen, voor veel mensen een obstakel om aan reanimatie te beginnen.
Beademen blijkt een van de moeilijkste onderdelen van de reanimatie te zijn. Het gebruik van hulpmiddelen is dan een extra stap die de kwaliteit van de reanimatie kan verlagen. Leer dus eerst goed reanimeren en beademen en zorg dat je daarna middels herhalingsopleidingen jezelf traint in het gebruik van hulpmiddelen zoals de Kiss of Life®.1991

Nederland

Ben je geoefend in het gebruik van hulmiddelen dan is een beademingsdoekje zoals de Kiss of Life® aan te raden. Deze kun je makkelijk aan je sleutels bevestigen en heb je dus vrijwel altijd direct bij de hand.

Wat is een Kiss of Life® beademingsdoekje?

De Kiss-of-Life is een beademingsdoekje uitgerust met een eenrichtingsventiel met grote openingen, waardoor langdurig beademen mogelijk is. Door de grootte van de Kiss of Life® beschermt deze de hulpverlener tegen substanties zoals bloed of braaksel. De eenvoudige gebruikersinstructie staat op het doekje gedrukt.

OMHOOG