Het lijkt erop dat je vanuit België komt. Wil je een bestelling plaatsen, klik dan door naar onze Belgische webshop.

Zoll AED Plus halfautomaat

Artikelnr: 20100000102011160 Merk: Zoll Kies je verpakking: STUKS Bekijk alle specificaties 
Op voorraad
SKU
20100000102011160
Login om prijzen te zien

Toevoegen aan bestellijst

Zoll AED plus semi-automaat

Borstkascompressie meten met Real CPR Help

De kracht die moet worden uitgeoefend voor het indrukken van de borstkas tijdens CPR is afhankelijk van de omvang en bouw van de patiënt. De kwaliteit van de borstkascompressie wordt echter niet gemeten in termen van kracht, maar van diepte. De technologie Real CPR Help® in de CPR-D-padz® van Zoll omvat een handplaatsingsindicatie, een versnellingsmeter, elektronica en een verwerkingsalgoritme. De combinatie hiervan wordt gebruikt voor het meten van de verticale ruimteverplaatsing bij elke indruk.

 

Eén maat voor iedereen

Het ontwerp van de uit één stuk gemaakte elektrode van Zoll biedt ruimte voor anatomische variatie. Het ontwerp van de CPR-D-padz is gebaseerd op uitgebreid menselijk onderzoek en komt overeen met de antropometrische borstkaskenmerken van 99% van de bevolking. De lagere elektrode (apex) kan worden losgemaakt en aangepast voor de resterende 1% van de bevolking.

 

Vereenvoudigde plaatsing Zoll AED plus

Het aanbrengen van twee afzonderlijke elektrodekussens op de huid van de borstkas van de patiënt zou een niet-professionele hulpverlener kunnen verwarren. Bij de CPR-D-padz van ZOLL is deze stap vereenvoudigd door de plaatsing te geleiden door middel van het rode dradenkruis dat in het midden van de denkbeeldige lijn tussen de tepels van de patiënt wordt geplaatst. Wanneer dit dradenkruis eenmaal op zijn plaats is gezet, vallen de handplaatsingsindicatie en de twee elektrodekussens vanzelf op de aangewezen plaats voor defibrillatie en CPR.

 

Wat is de houdbaarheidsduur van de Zoll AED plus elektroden?

Alle AED-elektroden brengen defibrillerende elektriciteit over naar de patiënt door middel van metaal met een laagje zouthoudende gel dat zich tussen het metaal en de huid bevindt. Op den duur zal het zout in de gel het metaal aantasten waardoor uiteindelijk de functionaliteit van de elektrode wordt verstoord. Het innovatieve elektrodeontwerp van ZOLL bevat een element dat ervoor zorgt dat gedurende vijf jaar geen significante corrosie optreedt. Geen enkel ander product op de markt komt daarbij in de buurt.

Onderhoud en keuring van uw Zoll AED plus

Wilt u de Zoll AED plus in onderhoud bij ons brengen en jaarlijks laten keuren, ook daarvoor staan wij voor u klaar. Neemt u gerust contact op met ons voor de mogelijkheden.

Onze Zoll AED’s worden uiteraard inclusief Safe-set geleverd.

Gegevens

Art.nr. 20100000102011160
Gewicht (kg) 2.00
Kies je verpakking STUKS
Lengte 29,2 cm
Breedte 24,1 cm
Diepte 13,3 cm
Kleur groen
Half- of volautomaat Halfautomaat
IP waarde IP 55
Houdbaarheid Electroden 60 maanden
Levensduur Batterij 5 jaar
Merk Zoll
OMHOOG