Het lijkt erop dat je vanuit België komt. Wil je een bestelling plaatsen, klik dan door naar onze Belgische webshop.

Zoll Plus vol-automaat

Artikelnr: 0680 Merk: Zoll Kies je verpakking: STUKS Bekijk alle specificaties 
Op voorraad
SKU
0680
Login om prijzen te zien

Toevoegen aan bestellijst

Zoll AED Plus - volautomaat

Automatisch toegediende schok

Wanneer de volautomatische AED Plus een hartritme detecteert waarvoor een schok geïndiceerd is, wordt de schok vanzelf toegediend, zonder dat interactie van de hulpverlener vereist is. Niemand hoeft op een knop te drukken. Eens de hartanalyse gestart is en de volautomatische AED Plus aangeeft: “PATIËNT NIET AANRAKEN”, wordt de schok, indien deze nodig is, na een korte verbale aftelling automatisch toegediend. Onderzoek heeft aangetoond dat de veiligheid niet in het gedrang komt als hulpverleners een volautomatische, in plaats van een halfautomatische AED gebruiken.


Borstkascompressie meten met Real CPR Help

De kracht die moet worden uitgeoefend voor het indrukken van de borstkas tijdens CPR is afhankelijk van de omvang en lichaamsbouw van de patiënt. De kwaliteit van de borstkascompressie wordt echter niet gemeten in termen van kracht, maar van diepte. De technologie van de Real CPR Help® bij de CPR-D-padz® van ZOLL omvat een handplaatsingsindicatie, een dieptemeter, elektronica en een berekeningsalgoritme. Deze werken in combinatie met elkaar om de verticale verplaatsing bij elke compressie te meten.


Vereenvoudigde plaatsing

Het aanbrengen van twee afzonderlijke elektroden op de ontblote borstkas van de patiënt zou vrijwillige hulpverleners kunnen verwarren. Bij de uit één stuk bestaande CPR-D-padz-elektrode van ZOLL is deze stap vereenvoudigd door de plaatsing te begeleiden door middel van het rode kruis dat op de denkbeeldige lijn tussen de tepels van de patiënt wordt geplaatst. Wanneer dit kruis eenmaal op zijn plaats is gezet, vallen de handplaatsingsindicatie en de twee elektroden vanzelf op de aangewezen plaats voor defibrillatie en CPR.


Houdbaarheidsduur van vijf jaar

Alle AED-elektroden brengen defibrillerende elektriciteit over naar de patiënt door middel van een metaallaagje en zouthoudende gel dat zich tussen het metaallaagje en de huid bevindt. Na verloop van tijd zal het zout in de gel het metaal echter aantasten, waardoor uiteindelijk de functionaliteit van de elektrode wordt verstoord. Het innovatieve elektrodenontwerp van ZOLL bevat een element dat het optreden van significante corrosie gedurende vijf jaar verhindert. Dit wordt momenteel door geen enkel ander product op de markt geëvenaard.

Onderhoud en keuring

Wilt u de AED in onderhoud bij ons brengen en jaarlijks laten keuren, ook daarvoor staan wij voor u klaar. Neemt u gerust contact op met ons voor de mogelijkheden.

Onze Zoll AED’s worden uiteraard inclusief Safe-set geleverd.

Gegevens

Art.nr. 0680
Gewicht (kg) 2.00
Kies je verpakking STUKS
Lengte 29,2 cm
Breedte 24,1 cm
Diepte 13,3 cm
Kleur groen
Half- of volautomaat Volautomaat
IP waarde IP 55
Houdbaarheid Electroden 60 maanden
Levensduur Batterij 5 jaar
Merk Zoll
OMHOOG