Het lijkt erop dat je vanuit België komt. Wil je een bestelling plaatsen, klik dan door naar onze Belgische webshop.

Transcend stair chair powertrack full options

Artikelnr: 731403-FULL Merk: Ferno Kies je verpakking: STUKS Bekijk alle specificaties 
Op voorraad
SKU
731403-FULL
Login om prijzen te zien

La chaise d’escalier Transcend® avec POWERTraxx® offre une sécurité et une puissance maximales lors du transport d’un patient en haut ou en bas des escaliers.

Ferno Transcend® Evacuatiestoel met POWERTraxx®

De Transcend® Stair Chair met POWERTraxx® biedt maximale veiligheid en kracht bij het vervoeren van een patiënt de trap op of af.

De elektronisch geregelde motor, directe aandrijving en aangedreven rupsbanden duwen en trekken patiënten tot wel 250 kg met gemak de trap op en af. De stoel en het railsysteem dragen het gewicht, waardoor de veiligheid van de patiënt wordt vergroot en de vermoeidheid en het risico op letsel van degene die de evacuatiestoel bedient worden verminderd.

Robuust & Eenvoudig

  • Eenvoudig te bedienen met draadloze drukknopcontroller.
  • De volledig metalen frameconstructie zorgt voor duurzaamheid en een lange levensduur.
  • Soepele 5-inch zwenkwielen voor en extra hoge 8-inch achterwielen met geïntegreerde schokabsorberende banden die door ruw terrein navigeren en geen vuil verzamelen.

Comfort & Veiligheid

  • Hefstang en handgrepen met 5 standen verminderen de belasting bij het tillen en bieden maximale controle voor gebruikers van verschillende lengtes (de draadloze motorbedieningen werken in elke handgreeppositie)
  • Ingebouwde elektronische snelheidsregeling beperkt de baansnelheid tijdens de afdaling tot een veilig, beheersbaar niveau
  • Een speling van 2,5 cm tussen het spoor en de grond zorgt voor soepel rollen over tapijt en ruwe oppervlakken, en voor een gemakkelijkere afdaling van trappen
  • De uitschuifbare voetsteun en de lagere railhoek vergroten het gevoel van veiligheid van de patiënt
  • Het zitoppervlak voor de patiënt is groot en heeft verwijderbare zitpanelen die makkelijk schoongemaakt kunnen worden.
  • Positief vergrendelend scharniermechanisme zorgt ervoor dat de stoel op zijn plaats wordt vergrendeld, ongeacht of deze wordt ingezet voor gebruik of opgevouwen wordt gedragen op opgeborgen.

Opties

Met de POWERTraxx-conversiekit kunnen elektrische rupsbanden achteraf worden gemonteerd op de handmatige Ferno Transcend® Evacuatiestoel.

Gegevens

Artikel nr. 731403-FULL
Gewicht (kg) 0.40
Merk Ferno
Breedte 50,7 cm
Hoogte 90,8 cm
Diepte 20,6 cm
Kies je verpakking STUKS
OMHOOG