Het lijkt erop dat je vanuit België komt. Wil je een bestelling plaatsen, klik dan door naar onze Belgische webshop.

Lifepak CR2 semi automaat wifi NL

Artikelnr: 10.155 Merk: Physio Control Kies je verpakking: STUKS Bekijk alle specificaties 
Op voorraad
SKU
10.155
Login om prijzen te zien

Toevoegen aan bestellijst
De Physio-Control LIFEPAK CR2 USB Defibrillator is met zijn duidelijke afbeeldingen en goed hoorbare instructies voor hulpverleners met en zonder training zeer eenvoudig in gebruik. Het is meteen duidelijk hoe te beginnen. Dat vergroot het vertrouwen bij de AED-gebruiker om direct te starten met reanimeren. De QUIK-STEP-elektroden kunnen meteen van de houder worden losgetrokken voor een snelle plaatsing op de borst van het slachtoffer. Hierdoor gaat er geen kostbare tijd verloren met het uitpakken van de elektroden en wordt de overlevingskans van het slachtoffer flink vergroot.

Zoals alle AED's heeft ook de CR2 Defibrillator van Physio-Control een metronoom die een effectief tempo voor de borstcompressies aangeeft. Daarnaast beschikt de LIFEPAK CR2 over CPR-coaching. De AED geeft de hulpverlener hoorbare begeleiding en detecteert en corrigeert zonodig de techniek. Dat houdt in dat als de hulpverlener nog niet gestart is met de hartmassage, de AED zal aangeven wat de hulpverlener moet doen.

De LIFEPAK CR2 AED beschikt over ClearVoice-technologie en detecteert achtergrondgeluid. Bij veel omgevingsgeluid past de CR2 automatisch het volume aan voor duidelijk hoorbare instructies.

Het unieke aan deze Physio-Control LIFEPAK CR2 WiFi defibrillator is, dat deze AED met cpr-INSIGHT het hartritme analyseert tijdens het geven van de borstcompressies. De zo noodzakelijke reanimatie van het slachtoffer hoeft hiervoor niet onderbroken te worden. De tijd tussen het moment dat de CR2 constateert dat er een schok afgegeven moet worden en de daadwerkelijk schok, wordt hierdoor verkort tot maar 7 seconden. In een noodsituatie waarin elke seconde telt, is dat een erg groot voordeel.

Wanneer de CR2 een schokbaar hartritme constateert, geeft de AED effectieve schokken af met krachtige toenemende energie tot 360 J indien nodig.

Door het indrukken van de kindknop schakelt de LIFEPAK AED eenvoudig en snel over naar de kindermodus. Het schokvolume wordt dan aangepast voor kinderen tot 8 jaar en/of lichter dan 25 kg en de AED past de begeleiding aan voor de reanimatie van kinderen. Het grote voordeel hiervan is dat de hulpverlener geen tijd verliest met het zoeken naar en het aansluiten van de kinderelektroden op de AED. Daarnaast hoeven er ook geen aparte kinderelektroden te worden aangeschaft en/of periodiek te worden vervangen, wat ook een kostenbesparing oplevert.

LIFELINKcentral en AED-programmabeheer controleert de AED-programma‘s door volgen van AED-status, verzending van gegevens van de patiënt naar ambulancepersoneel en ziekenhuizen, opsporen van AED- locaties en andere hulpmiddelen.

Gegevens

Art.nr. 10.155
Gewicht (kg) 2.00
Kies je verpakking STUKS
Lengte 38,5 cm
Breedte 22,6 cm
Diepte 9,7 cm
Kleur wit
Half- of volautomaat Halfautomaat
IP waarde IP 55
Houdbaarheid Electroden 48 maanden
Levensduur Batterij 4 jaar
Merk Physio Control
OMHOOG