Het lijkt erop dat je vanuit België komt. Wil je een bestelling plaatsen, klik dan door naar onze Belgische webshop.

Oefenpop Ambu Man Advanced FB

Artikelnr: A284417000 Merk: AMBU Kies je verpakking: STUKS Bekijk alle specificaties 
Op voorraad
SKU
A284417000
Login om prijzen te zien

Toevoegen aan bestellijst

Ambu Man Advanced

Realistische scenario's

De Ambu Man Advanced heeft geen kabels of draden nodig. Dit betekent dat de Ambu Man kan worden geplaatst in een realistische omgeving, weg van computers en andere elektrische apparaten. Dit heeft een grote invloed op de mate van vrijheid tijdens de training en doordat er geen draden of kabels rondslingeren, geeft dit alle vrijheid voor realistische scenario's.


Mechanisch controle-instrument

De Ambu Man Advanced heeft het bekende mechanische controle instrument (de platen met de juiste indicatoren zijn eenvoudig te verwisselen op het mechanische controle instrument)

De Ambu Man Advanced is uitgerust met een mechanisch controle-instrument evenals digitale sensoren. Beide geven de effectiviteit van de reanimatie weer. Het toont ook de resultaten van het ventilatievolume, de borstcompressie diepte in mm, het opblazen van de maag en een onjuiste handpositie. De Cardiac Care W kan worden aangesloten op een computer via USB of WiFi, gebruik makend van de Ambu CPR-Software voor een meer gedetailleerde weergaven van de uitgevoerde reanimatie.

De CPR-software is onderdeel van het draadloze systeem in de Ambu Man Advanced. De CPR software analyseert de verrichtingen die zijn uitgevoerd op de manikin in real time. Als aanvulling kan de CPR software een ECG laten zien en controleren. De virtuele ECG heeft 26 ritmes en 2 artefacten en kan automatisch defibrillatie detecteren.

Gegevens

Art.nr. A284417000
Gewicht (kg) 14.00
Kies je verpakking STUKS
Lengte 1700 mm
Breedte 260 mm
Hoogte 250 mm
Merk AMBU
OMHOOG