Het lijkt erop dat je vanuit België komt. Wil je een bestelling plaatsen, klik dan door naar onze Belgische webshop.

Burnshield

Het merk Burnshield® is in 1990 geïntroduceerd door Levtrade International (PTY) Ltd en vind zijn oorsprong in Johannesburg, Zuid Afrika. Burnshield® biedt een onmiddellijke en effectieve methode voor de behandeling van brandwonden in de acute fase. Ook vandaag de dag wordt Burnshield® nog altijd in de fabriek in Johannesburg geproduceerd en worden de producten naar meer dan 42 landen wereldwijd gedistribueerd.

Burnshield® is ISO9001, ISO 13485 en CE gecertificeerd en is door de Amerikaanse FDA, Australische TGA, Canadese CMDCAS en Zuid Afrikaanse MCC goedgekeurd.

Bekijk onze eindejaarsactie!


1990

Zuid Afrika

www.burnshield.com

Waarschuwing; video kan schokkende beelden bevatten.


Burnshield® is een steriele hydrogel bestaande uit 96% water, Tea Tree Olie en minimale conserveermiddelen. De verschillende Burnshield® producten absorberen de hitte en tegelijkertijd zorgt de hoge concentratie water ervoor dat de wond gekoeld wordt. Hierdoor wordt de schade aan de huid geminimaliseerd.
Naast het merk Burnshield® fabriceert Levtrade International ook producten voor eerste hulp, sport tapes en persoonlijke hygiëne en ook Solace zonbeschermingsproducten.

OMHOOG