Het lijkt erop dat je vanuit België komt. Wil je een bestelling plaatsen, klik dan door naar onze Belgische webshop.

Defibtech Lifeline vol-automaat NL

Artikelnr: 01-DCF-E130 Merk: Defibtech Kies je verpakking: STUKS Bekijk alle specificaties 
Op voorraad
SKU
01-DCF-E130
Login om prijzen te zien

Toevoegen aan bestellijst
Een hartstilstand?
Een hartstilstand is verschrikkelijk en komt altijd onverwacht. Met een AED kun je iemand met een hartstilstand defibrilleren. Met een AED (Geautomatiseerde Externe Defibrillator) in je EHBO-set en de juiste kennis van BHV en EHBO kun je een leven redden.

AED Lifeline volautomaat
Defibtech, specialist op het gebied van AED technologie in Nederland biedt u de Defibtech Lifeline AED aan. De Defibtech Lifeline AED kan bij een hartstilstand door middel van een stroomstoot het hartritme weer op gang brengen. De Lifeline AUTO is een volautomatische defibrillator die ontworpen is om hartritmes te analyseren en dient indien nodig automatisch een schok toe. Deze AED is ideaal voor eerste hulpverleners zoals politie, brandweer en bedrijfshulpverleners. Maar uiteraard ook voor mensen zonder hulpverleners-ervaring. Enkele kenmerken van dit volautomatische toestel zijn: De elektroden zijn voor eenmalig gebruik, voor volwassenen of voor kinderen. De bijkomende Lithium batterij maakt 300 schokken en heeft een oplaadtijd van 6 seconden. Deze AED komt optioneel met een datakaart.

Batterij
De AED wordt geleverd met een batterij die ongeveer 7 jaar mee gaat. Hierdoor heeft deze defibrillator een lange standby levensduur. De hoofdbatterij wordt opgeladen met een 9 volt batterij. Deze moet jaarlijks worden gewisseld. De elektroden hebben een houdbaarheid van zo'n twee jaar en moeten altijd tijdig worden vervangen.

Advies
Al onze producten worden geleverd met duidelijke instructies. Heb je toch nog vragen of wil je helemaal geen omkijken meer hebben naar je AED? Neem gerust contact met ons op.

Gegevens

Artikel nr. 01-DCF-E130
Gewicht (kg) 3.00
Merk Defibtech
Lengte 30 cm
Breedte 22 cm
Diepte 7 cm
Kleur geel
Half- of volautomaat Volautomaat
IP waarde IP 54
Houdbaarheid Electroden 24 maanden
Levensduur Batterij 7 jaar
Kies je verpakking STUKS
OMHOOG