Het lijkt erop dat je vanuit België komt. Wil je een bestelling plaatsen, klik dan door naar onze Belgische webshop.

Cold-Hot pack 30x40cm Nobakawa herbruikbaar

Artikelnr: 103040 Merk: Noba Kies je verpakking: STUKS Bekijk alle specificaties 
Op voorraad
SKU
103040
Login om prijzen te zien

Toevoegen aan bestellijst
Een verkeerde stap is zo gezet. Adequaat handelen vermindert direct de pijn en helpt bij de genezing. Bij een kneuzing of verstuiking is koelen het beste middel om zwellingen te onderdrukken. Koelen verdooft de pijn en dat is wel zo fijn. Hoe dat komt? Door het koelen krimpen de bloedvaten waardoor er minder bloed naar het pijnlijke gebied gaat. Minder bloed betekent minder zwelling. Heb je echter last van stramme spieren, dan wil je juist de bloedtoevoer bevorderen. Gebruik dan een hot pack.

Met de Cold/Hot Pack kun je spieren zowel koelen als verwarmen. Wil je de spier koelen, leg het kompres dan in de koelkast of het vriesvak. Voor warmtetherapie plaats je de Cold/Hot Pack in warm water of in de magnetron. Na 10 seconden is het kompres klaar voor gebruik. De Cold/Hot Pack komt met een witte beschermhoes, zodat je de pack direct snel en eenvoudig kunt gebruiken. Gooi het na gebruik niet weg, het kompres is herbruikbaar.

De Cold/Hot Pack is eenvoudig in gebruik, maar let wel goed op. Te koude en te warme kompressen kunnen tot brandblaren leiden. Met het bijgeleverde hoesje voorkom je direct contact met de huid.

Gegevens

Artikel nr. 103040
Gewicht (kg) 0.50
Merk Noba
Lengte 40 cm
Breedte 30 cm
Steriel Nee
Kies je verpakking STUKS
OMHOOG