Het lijkt erop dat je vanuit België komt. Wil je een bestelling plaatsen, klik dan door naar onze Belgische webshop.

Thermometers

Tonen als Foto-tabel Lijst

3 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

3 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Professionele thermometer kopen

Ben je op zoek naar een professionele thermometer, bijvoorbeeld een Braun thermometer  of een thermometer van Riester? Voor medisch gebruik in het ziekenhuis of in een praktijk. Dan ben je bij Vandeputte Medical aan het juiste adres. Bij ons vind je verschillende thermometers, je kan bijvoorbeeld een professionele oorthermometer kopen of een koortsthermometer kopen. Wij leveren al meer dan 40 jaar producten bij onze klant en doen dat nog steeds met veel plezier. Bij Vandeputte Medical betaal je geen orderkosten bij je webshop bestellingen! 

Verschillende thermometers voor professioneel gebruik

In deze categorie vind je verschillende thermometers en mogelijke accessoires voor bij het medische materiaal. De thermometers die Vandeputte Medical aanbiedt zijn scherp geprijsd. Met een professionele thermometer kan de lichaamstemperatuur van een patiënt worden opgemeten. Dit kan van groot belang zijn in bepaald situaties waarin een patient bijvoorbeeld ernstig ziek is, verouderd of een griep heeft. Als er sprake is van koorts moet er soms snel worden ingegrepen. Daarom is een goede thermometer van groot belang.

Thermometer bestellen

Wil je een oorthermometer bestellen? Heb je een medische thermometer, een ziekenhuis thermometer of wil je een gewone thermometer kopen? Bij Vandeputte Medical bestel je verschillende thermometers gemakkelijk en snel online. Ook bieden wij veel producten in verschillende maten, kleuren en diverse hoeveelheden aan, zoals Braun oorthermometer hoesjes. Per product kan je selecteren wat je precies nodig hebt. Bij ons kan je terecht voor producten van goede kwaliteit en goede service. De levertijd kan bij ons per product verschillen. Bij alle producten is aangegeven hoelang de levertijd is. Check eerst van tevoren de levertijd voordat je bestel. Mocht je producten op een bepaalde datum geleverd willen hebben. Neem dan contact met ons op. Een van onze binnendienstmedewerkers zal met je meekijken wat er mogelijk is en je verder helpen.

Vragen? Neem contact op

Wil je weten wat de mogelijkheden zijn bij het bestellen van een medische thermometer. Heb je bijvoorbeeld vragen over een Braun thermoscan, een Riester thermometer of andere producten? Of heb je overige vragen die je ons wilt stellen? Aarzel niet en neem gerust contact met ons op. Wij staan graag voor je klaar en kijken mee met jouw situatie. Wij voorzien je graag van het beste advies en helpen je graag. Contact opnemen kan heel gemakkelijk door ons een mailtje te sturen, het contactformulier in te vullen of door ons te bellen. Telefonisch zijn wij bereikbaar van 08:00 tot en met 17:00.

OMHOOG