Het lijkt erop dat je vanuit België komt. Wil je een bestelling plaatsen, klik dan door naar onze Belgische webshop.

Electroden kind LP500- LP1000 AED

Artikelnr: 11101-000016 Merk: Physio Control Kies je verpakking: STUKS Bekijk alle specificaties 
Op voorraad
SKU
11101-000016
Login om prijzen te zien

Toevoegen aan bestellijst
De Lifepak kinderelektroden zijn te gebruiken bij kinderen met een leeftijd van 1 - 8 jaar en een gewicht onder 25kg. De AED gaat direct over op het protocol voor kinderreanimatie zodra de elektroden worden aangesloten. Tevens wordt het schokvolume gereduceerd. Op de verpakking en de elektroden kunt u de juiste positionering van de elektroden terug vinden. Bij baby's en kinderen wordt één elektrode op de rug en één op de borst van het slachtoffer geplaatst. De elektroden kunnen eenmalig worden gebruikt.

Houdbaarheid van de Physio-Control kinderelektroden
De Lifepak kinderelektroden hebben een houdbaarheid van circa 2 jaar. De houdbaarheidstermijn is vastgesteld vanwege de geleidende gel van de elektroden, welke kan uitdrogen. Het gebruik van elektroden waarvan de datum reeds is verlopen kan tot negatieve gevolgen leiden. Zorg er daarom voor dat u altijd een ongeopende elektrodenset, waarvan de vervaldatum nog niet is verlopen bij de AED bewaard.

Kenmerken:

  • Zelfklevend.
  • Latexvrij.
  • Circa 2 jaar houdbaar.
  • Bewaar bij een aanbevolen temperatuur tussen de 15°C en 35°C*.
  • * Max 7 dagen blootstellen aan minimale/maximale temperatuur van -30°C/65°C Bij langere blootstelling neemt de levensduur af.
Toepassing bij volwassenen:
Kinderelektroden kunnen niet worden gebruikt bij een reanimatie met een volwassene. Hiervoor zijn volwassen elektroden verkrijgbaar. Bent u op zoek naar volwassen elektroden? Deze kunt u hier vinden:

Gegevens

Artikel nr. 11101-000016
Gewicht (kg) 0.20
Merk Physio Control
Kies je verpakking STUKS
OMHOOG