NL | FR
NL: Bel 030 600 50 50
BE: Bel 03 336 96 00
Hoofdmenu
Home
BHV & EHBO
Hulpdiensten
Overheden
Producten
Workshops
Info
Contact
Vacatures
Data bijscholing instructeurs CBI (NL)

Diverse opleidingen en workshops in Nederland en België

Vandeputte Medical heeft een breed aanbod aan workshops en traingen die zowel in Nederland als Belgie worden gegeven. Er zijn diverse seminars en workshops waar u zich voor kunt inschrijven. Wilt u meer weten over de trainingsdata in België?
Klik dan hier.
 
Hieronder kunt u meer lezen over het halen van accreditatiepunten als eerste-hulp instructeur.


Haal uw accreditatiepunten bij Vandeputte Medical

Vandeputte Medical verzorgt al jaren bijscholingsdagen voor kader instructeurs. Als instructeur EH dient u uw competenties te onderhouden. Het Oranje Kruis streeft naar een betere waarborg van kwaliteit van de nascholing van instructeurs en wil tegelijkertijd meer ruimte bieden voor individuele trajecten.

In de cursusjaren 2008-2009 en 2009-2010 is een accreditatiesysteem ontwikkeld en in 2 pilots uitgetest. Als hulpmiddel is gekozen voor PE-online , dat gebruikt wordt door o.a. de KNMG.

Na afronding en evaluatie heeft het Oranje Kruis besloten om het accreditatiesysteem met ingang van het cursusjaar 2010-2011 voor alle instructeurs EH van het Oranje Kruis in te voeren en de instructeursdiploma's EH vanaf 1-10-2011 te verlengen op basis van het accreditatiesysteem.Het rayon CBI/Vandeputte Medical is door het Oranje Kruis erkend. Door onze bijscholingsdagen te volgen verdient u accreditatiepunten, welke nodig zijn om uw diploma uiteindelijk te kunnen verlengen.

Onze bijscholingen zijn zeer praktijk gericht doordat er gebruik wordt gemaakt van ervaringsdeskundigen. Wij behandelen onderwerpen waar u écht iets aan hebt. Daarbij maken we uiteraard gebruik van uw ervaringen en kennis.

Deze dagen zijn gericht op het behouden en uitbreiden van nieuwe kennis, vaardigheden en competenties van de instructeur. Het doel van deze dag is om elkaar te informeren over nieuwe didactische mogelijkheden, het verder ontwikkelen van praktische vaardigheden en het bekijken van nieuwe producten voor EHBO en BHV. Vrij vertaalt betekent dit: train de trainer.

Reacties van cursisten: "een verademing, een zinvolle dag, goede onderwerpen, goed tempo, volgend jaar zeker weer !”Alle voordelen van het rayon CBI/ Vandeputte Medical voor u op een rij:

  • Praktijkgericht
  • Contact met collega instructeurs
  • Compleet
  • Interessante sprekers
  • Verlenging van uw diploma verzorgd door CBI
  • Oranje Kruis erkend Rayon sinds 2006
  • Lid van het CBI ? Dan, 14% korting op de bruto prijs bij aanschaf van EHBO materialen bij Vandeputte Medical
  • Lid van het CBI ? Dan, 7,5 % korting op de bruto prijs bij aanschaf van Laerdal of Ambu producten.


Privacy | Disclaimer/Leveringsvoorwaarden | @ Copyright 2013 Vandeputte Medical All rights reserved