NL | FR
NL: Bel 030 600 50 50
BE: Bel 03 336 96 00
Hoofdmenu
Home
BHV & EHBO
Hulpdiensten
Overheden
Producten
Workshops
Info
Contact
Vacatures

Spoedeisende hulpverlening

Wanneer iedere seconde telt...

Voor medewerkers in de Spoedeisende Hulpverlening (Dringende Geneeskundige Hulp) is het belangrijk om snel en adequaat te kunnen handelen bij calamiteiten. Werken met de juiste producten is hierbij van levensbelang. Of het nu om ambulancehulpverleners gaat of om medewerkers van brandweer, politie en justitie (penitentiair), bij Vandeputte Medical hebben wij de juiste producten en kennis in huis om u te helpen. Onze slogan "Supporting Lifesavers" is dan ook niet voor niets gekozen.
 
 
De kwaliteit van de dringende geneeskundige hulpverlening wordt steeds belangrijker. Dagelijks worden duizenden ambulances ingezet. Al in 2010 is in Nederland het aantal keren dat een ambulance is ingezet de grens van 1.000.000 gepasseerd. In 440.000 gevallen ging het om een spoedeisend geval, een zogenaamde A1rit.
 
De ambulancezorg in Nederland en België ziet streng toe op de interventietijd, de tijd vanaf het moment van de melding tot het aanwezig zijn bij de calamiteit, alsook de kwaliteit van de hulpverlening. Al meer dan 40 jaar ondersteund Vandeputte Medical de professionele hulpverleners in Nederland en België om hen in staat te stellen deze kwaliteit te garanderen. Door innovatieve producten op de markt te brengen zoals de Mondial brancard van Ferno, door het delen van onze expertise en door het leveren van een degelijke technische service, proberen wij dagelijks te groeien en te excelleren in deze rol.
Privacy | Disclaimer/Leveringsvoorwaarden | @ Copyright 2013 Vandeputte Medical All rights reserved