NL | FR
NL: Bel 030 600 50 50
BE: Bel 03 336 96 00
Hoofdmenu
Home
BHV & EHBO
Hulpdiensten
Overheden
Producten
Workshops
Info
Contact
Vacatures
AED's

Ferno IN/X Revolutie in Ambulance brancards

 
 

Nooit meer tillen

Ferno heeft na enkele jaren research een uniek elektrisch brancard systeem ontwikkeld; de IN/X ”power stretcher”(Independent X-Frame).  De IN/X is na enkele maanden door gebruikers getest te zijn, eind maart 2014 officieel gepresenteerd in Ferno’s Amerikaanse thuismarkt.  De reacties zijn overweldigend en overtreffen de stoutste verwachtingen. Ferno heeft, mede door de enorme belangstelling en het succes tijdens gebruikerstesten, de productiecapaciteit voor de IN/X verhoogd. 
 

Lancering in 2015

Als exclusieve distributeur zullen wij ons uiterste best doen om potentiële klanten in de Benelux  als eerste, nadat de IN/X beschikbaar is voor Europa, te laten beschikken over dit innovatieve product. 
 
Wij willen echter geen beloftes doen waarvan wij niet zeker weten of wij ze na kunnen komen. Om die reden gaan wij er vanuit dat de IN/X zeker niet eerder dan de 2e helft van 2015 leverbaar is.
 

 Download de brochure

 

Bekijk de video

 
 

Ferno Mondial

Tegelijkertijd met de introductie van de IN/X staat ook het
bekendeFerno Mondial™ brancardsysteem opnieuw in de schijnwerpers. 
 
Na een succesvolle start in 2010 is dit product, mede door inbreng van de Europese gebruikers, zover geïnnoveerd, dat er gerust gesproken kan worden over het beste wat er op het gebied van mechanische brancardsystemen te verkrijgen is.
 
Door het ergonomische ontwerp en grensverleggende techniek wordt een vermindering van de fysieke rug belasting van 60% gerealiseerd!   
 
De aangekondigde IN/X ”power stretcher” mag gezien worden als de overtreffende trap in gebruiksgemak, ergonomie en veiligheid”. 
 
Privacy | Disclaimer/Leveringsvoorwaarden | @ Copyright 2013 Vandeputte Medical All rights reserved