NL | FR
NL: Bel 030 600 50 50
BE: Bel 03 336 96 00
Hoofdmenu
Home
BHV & EHBO
Hulpdiensten
Overheden
Producten
Workshops
Info
Contact
Vacatures
Over ons
Kwaliteit
Technische Dienst
Leveranciers
Leveringsvoorwaarden
Blog

Een kleine greep uit onze (exclusieve) leveranciersBurnshield

Al jaren het meest gebruikte middel tegen brandwonden. Koelt en verlicht de pijn. Burnshield staat nummer één in
acute brandwondenverzorging in meer dan 80 landen wereldwijd. U kunt hier onze brochure downloaden
Link naar de site
 
 


Ferno

Wereldwijd marktleider in patiëntentransport. Met de nieuwe Mondial® serie heeft Ferno opnieuw de internationale urgentiemarkt verrast met zijn uitstekende technologische vernieuwingen. De Nederlandse en Belgische expertise en kennis van de ambulancemarkt heeft een belangrijke bijdrage geleverd bij het realiseren van deze ontwikkelingen.
Link naar de site
 


Weinmann

Ontwikkelt en fabriceert innovatieve technologieën en oplossingen in defibrillatie- en beademingsapparatuur voor de spoedeisende hulpverlening. Weinmann is wereldwijd aanwezig en één van de snelst groeiende spelers in de ventilatiemarkt.
Link naar de site


 

Noba

De Duitse producent NOBA Verbandmittel biedt een uitgebreid assortiment aan verbanden, zwachtels, kompressen, pleisters en verbruiksmateriaal voor het operatiekwartier. NOBA is in Duitsland één van de drie grootste ziekenhuisleveranciers. Bekijk ons gamma voor eerste hulp, spoed en thuisverpleging.
Link naar de site
 


Prevor

Dipotherine van de Franse fabrikant Prevor is het referentieproduct binnen de industrie voor de behandeling van calamiteiten met chemische brandwonden.
Link naar de site
 


Protecop

Politiekorpsen over de hele wereld vertrouwen op de kwaliteit van Protecop, fabrikant van innovatieve producten voor de ordehandhaving.
Link naar de site
 


FIM

De Franse fabrikant FIM staat voor innovatie, en heeft met zijn uitermate precieze en vernieuwende screeningsapparatuur een nieuwe standaard neergezet in de arbeidsgeneeskundige markt.
Link naar de site
 
 


Diversen

Link naar de webshop
Privacy | Disclaimer/Leveringsvoorwaarden | @ Copyright 2013 Vandeputte Medical All rights reserved