NL | FR
NL: Bel 030 600 50 50
BE: Bel 03 336 96 00
Hoofdmenu
Home
BHV & EHBO
Hulpdiensten
Overheden
Producten
Workshops
Info
Contact
Vacatures
Over ons
Kwaliteit
Technische Dienst
Leveranciers
Leveringsvoorwaarden
Blog

Kwaliteit

Vandeputte Medical stelt alles in het werk om blijvend te bouwen aan het vertrouwen van onze klanten en relaties. Vandeputte Medical wil haar klanten ondersteunen met service, advies, efficiency en de beste producten. Daarmee willen wij onze klanten ook helpen kosten te besparen en de balans te vinden tussen kwaliteit en prijs!

Hoge betrouwbaarheid in de prestaties naar de klant en een goed advies. Daar draait het om! Wij proberen dagelijks door de ogen van de klant te kijken naar de eigen prestaties en die van onze toeleveranciers!

Dat we daar in sterke mate in slagen, wordt periodiek vastgesteld in ons klantentevredenheidsonderzoek. Maandelijks contacteren wij per e-mail een selectie van onze klanten en vragen naar hun ervaring met Vandeputte Medical. Dankzij een zeer hoge respons van onze klanten kunnen wij op een betrouwbare manier werken aan de feedback die zij ons geven. Heden beveelt de meerderheid van onze klanten Vandeputte Medical aan aan hun relaties!

Wij willen de dialoog aangaan en aanbevelingen van klanten omzetten in leerprogramma’s om in de toekomst de verwachtingen te kunnen overtreffen. Als u iets hebt te vertellen, een opmerking, kritiek of gewoonweg een aanmoedigend woordje vanwege een leuke ervaring, neem dan contact met ons op.

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen

Vandeputte Medical wil een onderneming zijn die concrete en aantoonbare aandacht heeft voor Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO). Duurzaam denken en handelen heeft nu én in de toekomst onze aandacht en inzet. Het maakt tevens onderdeel uit van ons kwaliteitssysteem in het kader van de ISO 9001:2015 certificering.

TUV Nederland is een belangrijke partner in dit kader en heeft ons bedrijf wederom ISO gecertificeerd; daar zijn we natuurlijk trots op!

Privacy | Disclaimer/Leveringsvoorwaarden | @ Copyright 2013 Vandeputte Medical All rights reserved