NL | FR
NL: Bel 030 600 50 50
BE: Bel 03 336 96 00
Hoofdmenu
Home
BHV & EHBO
Hulpdiensten
Overheden
Producten
Workshops
Info
Contact
Vacatures
Over ons
Kwaliteit
Technische Dienst
Leveranciers
Leveringsvoorwaarden
Blog
Geplaatst op 3.6.2013 door
Een Automatische Externe Defibrillator. Misschien kent u dit apparaat beter als een AED, een apparaat dat elektrische stroomschokken geeft bij een hartstilstand. Het Rode Kruis start een campagne omdat veel te weinig mensen gebruik maken van het apparaat bij de reanimatie na een hartstilstand. Onderstaand interview was te beluisteren bij de NOS op maandag 3 juni. Niet alleen een app moet het AED gebruik makkelijker maken, ook onze AED selector kan u helpen bij het maken van de juiste keuze!

Geplaatst in: AED
Geplaatst op 1.5.2013 door Vandeputte Medical
Al tientallen jaren worden er in Nederland en België dezelfde soort verbandtrommels gebruikt. Deze trommels voldoen in principe prima en ze doen waar ze voor gemaakt zijn, namelijk hulpverleners ondersteunen, dus waarom zou je daar verandering in aan willen brengen?

Het antwoord is simpel. Het oog wil ook wat. Bedrijven steken een hoop tijd en energie in de uitstraling van hun pand, een verbandtrommel met een jaren 80 look past daar simpelweg niet meer in.
Daarom hebben wij de handschoen opgepakt om een compleet nieuwe lijn verbandtrommels te lanceren die voor ieder bedrijf op maat is samen te stellen. Een kantoorpand heeft nu eenmaal andere behoeften als een petrochemische installatie.


Een nieuwe lijn verbandtrommels is geboren en de naam is (R)evolution!
Deze compleet nieuwe lijn ziet er niet alleen erg mooi uit, ze voldoen ook nog eens aan alle eisen die er gesteld worden aan een verbandtrommel door het Oranje Kruis.De complete brochure kunt u hier downloaden en wilt u ze in het echt zien, dan komen we ze graag bij u demonstreren


Geplaatst in: BHV, Verbandtrommels
Privacy | Disclaimer/Leveringsvoorwaarden | @ Copyright 2013 Vandeputte Medical All rights reserved