NL | FR
NL: Bel 030 600 50 50
BE: Bel 03 336 96 00
Hoofdmenu
Home
BHV & EHBO
Hulpdiensten
Overheden
Producten
Workshops
Info
Contact
Over ons
Kwaliteit
Technische Dienst
Leveranciers
Leveringsvoorwaarden
Blog
Geplaatst op 30.10.2013 door
De producten van het Gienie clinical gamma werden speciaal ontwikkeld om zorgdeskundigen een betaalbare oplossing aan te reiken om ruimtes op een veilige en gebruiksvriendelijke manier te ontsmetten. Deze “Press and Leave”-oplossing werd door Gienie Ltd. ontwikkeld om specifiek te gebruiken in gezondheidscentra en andere openbare gebouwen waar vaak infecties voorkomen, zoals ziekenhuizen, ambulances, spreekkamers, tandartspraktijken en zorginstellingen, toiletten en douches, gymzalen, kleedkamers in sportzalen en spa’s. Gienie clinical is supereenvoudig in gebruik.
 
 

Bestel in onze webshop

Geplaatst in: Nieuws
Geplaatst op 24.10.2013 door
Op 3 oktober 2013 was Vandeputte Medical aanwezig op het Racoli congres te Alden Biesen. Veel mensen hebben meegedaan aan de prijsvraag die was uitgeschreven, maar zoals altijd kon er maar één iemand winnen.

De winnaar is bekend en het is geworden... Robert van Dinther, ambulancemedewerker bij Falck in Peer.

Van harte gefeliciteerd
 
 
 
Afbeelding(en):
Geplaatst in: Nieuws
Geplaatst op 7.10.2013 door
Als onderdeel van het lopende verbeteringsproject van onze LSU, heeft Laerdal de bokaalhouders verbeterd voor een betere functionaliteit en een mooiere uitstraling. De meeste van deze veranderingen zijn reeds eind 2012 doorgevoerd.

Het opvangbokaal is een kwartslag gedraaid waardoor de maat aanduidingen op de pot zichtbaar worden en het toestel makkelijker te gebruiken is met het oude type wandbeugel.
 
 
Afbeelding(en):
Geplaatst in: Laerdal, LSU
Geplaatst op 19.8.2013 door
Een blusdeken is een deken van onbrandbaar of moeilijk brandbaar materiaal die u over een beginnende kleine brand kunt leggen om deze te blussen. Doordat de deken de zuurstof ontneemt van de vuurhaard, dooft het vuur. Dit blusmiddel is geschikt voor kleine vloeistofbranden, personen die in brand staan, bij een vlam in de pan (als een deksel niet voorhanden is), of als de frituurpan in brand vliegt.
 

 Zo gebruikt u een blusdeken

Pak de blusdeken bij de hoeken vast, draai de deken gedeeltelijk om uw handen (zodat u uw handen niet verwondt) en leg deze op de brandhaard of over de brandende kleding, of wikkel de deken om het slachtoffer. Trek de deken goed dicht bij de hals, zodat de vlammen niet bij het gezicht kunnen komen! Als u de deken gebruikt bij een vloeistofbrand, moet u de deken minimaal een half uur laten liggen. Door het optillen van de deken kan zuurstof bij de vloeistof komen, als de temperatuur van de vloeistof hoog genoeg is kan de vloeistof weer ontbranden. *(bron: wwww.veiligheid.nl)  

Wij hebben meerdere blusdkekens in ons assortiment. De 29587 is een deken van 120 x 180cm en de 29588 is een grotere variant van 180 x 180cm.
 
Neem voor meer informatie contact op met onze verkoopmedewerkers.
Geplaatst in: Blusdeken
Geplaatst op 5.6.2013 door
KVC Langdorp geeft het goede voorbeeld! Zij zijn een van de eerste voetbalclubs in België welke zelf investeren in de veiligheid van hun spelers door de aankoop van een AED toestel. Naast deze aankoop zijn verschillende leden opgeleid door het Rode Kruis. Hierdoor hebben zij als eerste het Hart Veilig logo van het Rode Kruis gekregen.
Wie volgt?
Geplaatst in: AED, Nieuws
Geplaatst op 3.6.2013 door
Een Automatische Externe Defibrillator. Misschien kent u dit apparaat beter als een AED, een apparaat dat elektrische stroomschokken geeft bij een hartstilstand. Het Rode Kruis start een campagne omdat veel te weinig mensen gebruik maken van het apparaat bij de reanimatie na een hartstilstand. Onderstaand interview was te beluisteren bij de NOS op maandag 3 juni. Niet alleen een app moet het AED gebruik makkelijker maken, ook onze AED selector kan u helpen bij het maken van de juiste keuze!

Geplaatst in: AED
Geplaatst op 1.5.2013 door Vandeputte Medical
Al tientallen jaren worden er in Nederland en België dezelfde soort verbandtrommels gebruikt. Deze trommels voldoen in principe prima en ze doen waar ze voor gemaakt zijn, namelijk hulpverleners ondersteunen, dus waarom zou je daar verandering in aan willen brengen?

Het antwoord is simpel. Het oog wil ook wat. Bedrijven steken een hoop tijd en energie in de uitstraling van hun pand, een verbandtrommel met een jaren 80 look past daar simpelweg niet meer in.
Daarom hebben wij de handschoen opgepakt om een compleet nieuwe lijn verbandtrommels te lanceren die voor ieder bedrijf op maat is samen te stellen. Een kantoorpand heeft nu eenmaal andere behoeften als een petrochemische installatie.


Een nieuwe lijn verbandtrommels is geboren en de naam is (R)evolution!
Deze compleet nieuwe lijn ziet er niet alleen erg mooi uit, ze voldoen ook nog eens aan alle eisen die er gesteld worden aan een verbandtrommel door het Oranje Kruis.De complete brochure kunt u hier downloaden en wilt u ze in het echt zien, dan komen we ze graag bij u demonstreren


Geplaatst in: BHV, Verbandtrommels
Privacy | Disclaimer/Leveringsvoorwaarden | @ Copyright 2013 Vandeputte Medical All rights reserved