NL | FR
NL: Bel 030 600 50 50
BE: Bel 03 336 96 00
Hoofdmenu
Home
BHV & EHBO
Hulpdiensten
Overheden
Producten
Workshops
Info
Contact
Vacatures
Over ons
Kwaliteit
Technische Dienst
Leveranciers
Leveringsvoorwaarden
Blog
Geplaatst op 29.9.2014 door
1 x per jaar is het tijd om de BHV'ers in Nederland te eren voor het goede werk dat ze dagelijks verzetten op de werkvloer. 
Maar ook daarbuiten komt het regelmatig voor dat ze te hulp moeten schieten en speciaal daarvoor hebben wij een aantal producten geselecteerd die nu met een flinke korting te verkrijgen zijn.

Zet uw BHV'ers eens in het zonnetje en verras hem of haar met iets wat zeker van pas komt, onderweg of op het werk.
Downloads
Geplaatst in: Nieuws
Geplaatst op 15.7.2014 door
Wij zijn er trots op dat een steentje bij kunnen dragen aan Cedricsrun. en ondersteunen daarmee de stichting van Ouders van verongelukte kinderen. Uiteraard kunnen mensen zich nog steeds inschrijven voor het evenement

Lees meer over het evenement op het blog van Cedricsrun
http://www.cedricsrun.com/blog

Geplaatst in: Nieuws
Geplaatst op 9.7.2014 door
Op 7 juli heeft de Brandweer Antwerpen samen met Vandeputte Medical een proef gedaan met de Quicksave Rescue Belt. De film kunt u hier bekijken.
Geplaatst in: Nieuws
Geplaatst op 9.5.2014 door
Afgelopen weekend is er door kordaat optreden van medewerkers van Camping Laarburg erger leed voorkomen door eerste hulp te verlenen aan een baby die hete koffie in het gezichtje had gekregen.

De camping was gelukkig in het bezit van een aantal Burnshield kompressen die gebruikt kunnen worden om de hitte uit de brandwond te halen en de pijn te verlichten.
Uiteraard is men direct doorgereden naar de huisartsenpost die ze heeft gecomplimenteerd met de handelswijze.

De baby maakt het inmiddels goed en heeft geen blijvende schade overgehouden aan het ongeluk.

Onderschat nooit de gevaren van een brandwond en neem bij twijfel altijd contact op met een arts.
Burnshield is uiteraard te verkrijgen in onze webshop


Geplaatst in: Testimonials
Geplaatst op 8.4.2014 door
Met de start van de lente begint ook het tekenseizoen. Een tekenbeet kan oa de ziekte van Lyme veroorzaken. Helaas worden er ieder jaar meer mensen gebeten door een teek. Door het nemen van een aantal simpele voorzorgsmaatregelen kunt u voorkomen dat u wordt gebeten door een teek.

Wilt u weten wat u kunt doen om een tekenbeet te behandelen of te voorkomen? Lees de bijgevoegde flyer.

In onze webshop kunt u terecht voor diverse tekentangen zoals deze:

                  
Teekpincet RVS                                         Teekpincet Kunststof


Er is ook een handige tekenapp beschikbaar voor Android
De app“Tekenbeet” bevat informatie over hoe je op teken moet controleren en hoe je een teek kunt verwijderen. Gebruikers kunnen een tekendagboek aanleggen en hierin een tekenbeet registreren. Zij kunnen een herinnering ontvangen aan het controleren van de plek waar ze gebeten zijn. Ook kunnen mensen op hun mobiele telefoon, via tekenradar.nl zien hoe actief teken zijn. Dit is vooral handig voor mensen buiten: wandelaars en bezoekers van bijvoorbeeld het bos, de heide, de duinen of een park. Daarnaast is een alarm in te stellen zodat je altijd op de hoogte bent van de actuele tekenactiviteit.

Geplaatst in: Nieuws
Geplaatst op 27.2.2014 door
Er worden steeds meer levens gered door de inzet van automatische defibrillatoren, zo blijkt uit onderzoek van het AMC. Er zijn naar schatting 70.000 van die AED's in Nederland, die per week zeker 100 keer worden ingezet.
Interessant filmpje op het RTL Nieuws van woensdag 26 februari.

Op deze manier komt een landelijk dekkend netwerk steeds dichterbij
Geplaatst in: AED
Geplaatst op 10.2.2014 door
Tot twee jaar geleden waren er binnen ons bedrijf de “standaard” metalen of plastic EHBO kisten aanwezig. Wat een rommeltje gaf dit. Altijd stonden deze open en werd er van alles uitgetrokken. Mocht er dan iets gebeuren dan was wat je nodig had niet meer voorhanden. Controle daarop uitoefenen was moeilijk zo niet onmogelijk. Na een bezoek aan een beurs in Assen kennis gemaakt met Vandeputte Medical.Goed verhaal en met een visitekaartje gingen we weer richting Emmen. Twee weken later een telefoontje van Vandeputte en niet lang daarna en prettig gesprek bij ons op kantoor. Even een rondje door de fabriek gedaan samen met accountmanager Roelof-Jan Drijfhout en dan wachten op de offerte. Die werd goedgekeurd en daar waren ze dan keurig verpakt.

Samen met iemand van de Technische Dienst de panelen opgehangen op de plaatsen die ik samen met Roelof-Jan had aangeven als strategische plaatsen. Even een mailtje er achteraan dat als de heren in de fabriek 1 van de kits zouden gebruiken en die dus open is geweest deze bij mij moesten worden omgeruild. Ik had me al op het ergste voorbereid, want iedereen is nieuwsgierig wat zit er in en de andere waren altijd open.

Maar wat schetst mijn verbazing; de eerste weken niet één trommel opengemaakt van de zes!
Nu 1 ½ jaar later hebben we 2 First-Aid kits moeten wisselen en 1 Burn-Kit. En voor een fabriek van 68 medewerkers is dat weinig. Afgelopen week zijn alle kits vervangen want ook wij hebben gekozen voor een Full Service concept bij Vandeputte Medical. Dus wat nieuwe op voorraad en 1 keer per jaar een controle.  Wij zijn erg tevreden over dit product en zijn blij dat we ze tijdens een beurs hebben ontdekt. (Diana de Hoog, Management Secretary bij Bonar in Arnhem)


Geplaatst in: Testimonials
Geplaatst op 10.2.2014 door
In de nieuwsbrief van Prevor kwamen we een alleraardigst stuk tegen over een van onze afnemers van Diphoterine. OCI Nitrogen in Geleen. Lees het interview door op de afbeelding te klikken!
Afbeelding(en):
Geplaatst in: Testimonials
Privacy | Disclaimer/Leveringsvoorwaarden | @ Copyright 2013 Vandeputte Medical All rights reserved