NL | FR
NL: Bel 030 600 50 50
BE: Bel 03 336 96 00
Hoofdmenu
Home
BHV & EHBO
Hulpdiensten
Overheden
Producten
Workshops
Info
Contact
Vacatures
Over ons
Kwaliteit
Technische Dienst
Leveranciers
Leveringsvoorwaarden
Blog
Geplaatst op 11.3.2019 door

Voor de zevende keer is de Week van Zorg en Welzijn  vandaag begonnen. Diverse zorginstellingen openen deze week hun deuren voor iedereen die geïnteresseerd is in de zorgsector. De Week van Zorg en Welzijn is speciaal in het leven geroepen om mensen kennis te laten maken met het werk dat de verschillende zorginstellingen doen en meer mensen enthousiast te maken om in de zorgsector te gaan werken.

In de zorg- en welzijnssector is een groot aantal openstaande vacatures. In het tweede kwartaal van 2018 waren dit er 31.100, het grootste tekort in 20 jaar. Met dit oplopende tekort is het erg belangrijk dat meer mensen enthousiast gemaakt kunnen worden voor een baan in deze sector. Zelf kijken bij een zorginstelling is een ideale manier om te ontdekken of de zorg iets voor jou is. Praten met zorgprofessionals en kijken hoe ze werken is een laagdrempelige manier om hier kennis mee te maken.

Er is een divers aanbod van instellingen die meedoen. Niet alleen ziekenhuizen en verzorgingstehuizen maar ook zorgboerderijen, huisartsen en kinderopvang. Alle verschillende vormen van zorg zijn vertegenwoordigd.

 

Geplaatst in:

Privacy | Disclaimer/Leveringsvoorwaarden | @ Copyright 2013 Vandeputte Medical All rights reserved