NL | FR
NL: Bel 030 600 50 50
BE: Bel 03 336 96 00
Hoofdmenu
Home
BHV & EHBO
Hulpdiensten
Overheden
Producten
Workshops
Info
Contact
Vacatures
Over ons
Kwaliteit
Technische Dienst
Leveranciers
Leveringsvoorwaarden
Blog
Geplaatst op 27.2.2014 door
Er worden steeds meer levens gered door de inzet van automatische defibrillatoren, zo blijkt uit onderzoek van het AMC. Er zijn naar schatting 70.000 van die AED's in Nederland, die per week zeker 100 keer worden ingezet.
Interessant filmpje op het RTL Nieuws van woensdag 26 februari.

Op deze manier komt een landelijk dekkend netwerk steeds dichterbij
Geplaatst in: AED
Geplaatst op 10.2.2014 door
Tot twee jaar geleden waren er binnen ons bedrijf de “standaard” metalen of plastic EHBO kisten aanwezig. Wat een rommeltje gaf dit. Altijd stonden deze open en werd er van alles uitgetrokken. Mocht er dan iets gebeuren dan was wat je nodig had niet meer voorhanden. Controle daarop uitoefenen was moeilijk zo niet onmogelijk. Na een bezoek aan een beurs in Assen kennis gemaakt met Vandeputte Medical.Goed verhaal en met een visitekaartje gingen we weer richting Emmen. Twee weken later een telefoontje van Vandeputte en niet lang daarna en prettig gesprek bij ons op kantoor. Even een rondje door de fabriek gedaan samen met accountmanager Roelof-Jan Drijfhout en dan wachten op de offerte. Die werd goedgekeurd en daar waren ze dan keurig verpakt.

Samen met iemand van de Technische Dienst de panelen opgehangen op de plaatsen die ik samen met Roelof-Jan had aangeven als strategische plaatsen. Even een mailtje er achteraan dat als de heren in de fabriek 1 van de kits zouden gebruiken en die dus open is geweest deze bij mij moesten worden omgeruild. Ik had me al op het ergste voorbereid, want iedereen is nieuwsgierig wat zit er in en de andere waren altijd open.

Maar wat schetst mijn verbazing; de eerste weken niet één trommel opengemaakt van de zes!
Nu 1 ½ jaar later hebben we 2 First-Aid kits moeten wisselen en 1 Burn-Kit. En voor een fabriek van 68 medewerkers is dat weinig. Afgelopen week zijn alle kits vervangen want ook wij hebben gekozen voor een Full Service concept bij Vandeputte Medical. Dus wat nieuwe op voorraad en 1 keer per jaar een controle.  Wij zijn erg tevreden over dit product en zijn blij dat we ze tijdens een beurs hebben ontdekt. (Diana de Hoog, Management Secretary bij Bonar in Arnhem)


Geplaatst in: Testimonials
Geplaatst op 10.2.2014 door
In de nieuwsbrief van Prevor kwamen we een alleraardigst stuk tegen over een van onze afnemers van Diphoterine. OCI Nitrogen in Geleen. Lees het interview door op de afbeelding te klikken!
Afbeelding(en):
Geplaatst in: Testimonials

Privacy | Disclaimer/Leveringsvoorwaarden | @ Copyright 2013 Vandeputte Medical All rights reserved