NL | FR
NL: Bel 030 600 50 50
BE: Bel 03 336 96 00
Hoofdmenu
Home
BHV & EHBO
Hulpdiensten
Overheden
Producten
Workshops
Info
Contact
Vacatures
Over ons
Kwaliteit
Technische Dienst
Leveranciers
Leveringsvoorwaarden
Blog
Geplaatst op 22.1.2014 door
en oudere dame met een dubbele beenbreuk moest maandag door de brandweer geëvacueerd worden uit haar appartement op de elfde verdieping van een flatgebouw in de Schijfstraat.

De operatie had veel bekijks bij de omwonenden. Op de foto ziet u twee oudere vrouwen die het tafereel aanschouwen van op de eerste verdieping.

Bij de reddingsoperatie werd gebruik gemaakt van een kuipbrancard en een mondial brancard van Ferno


Geplaatst in: Nieuws
Geplaatst op 2.1.2014 door
U komt AED's steeds meer tegen en dat is maar goed ook. Een AED kan uw leven redden. Snelle en doeltreffende hulp na een hartstilstand is van levensbelang. Reanimatie en defibrillatie binnen de eerste 6 minuten zijn cruciaal en verhogen de overlevingskans aanzienlijk. 

Helaas is nog niet op iedere locatie een AED voorhanden en dat is jammer. Gelukkig hadden 2 van onze klanten wel een AED binnen handbereik en dat heeft tot tweemaal toe een leven gered. De sporthal in de gemeente Machelen en Selor, het selectiebureau van de federale overheid in Brussel kunnen terugkijken op een geslaagde reanimatie. Beiden hebben tevens een onderhoudscontract bij Vandeputte Medical afgesloten waardoor zij binnen 24 uur konden beschikken over een leentoestel, terwijl de gebruikte AED door ons kan worden gecontroleerd. 

De prijzen van AED’s zijn de laatste jaren sterk gedaald en ook onze onderhoudscontracten zijn zeer scherp geprijsd. Alle reden dus om over te gaan tot aanschaf van een AED. Wij informeren u graag welke AED het beste bij u organisatie past. 

Neem contact met ons op voor meer informatie, wij helpen u graag verder.
Geplaatst in: AED, Nieuws

Privacy | Disclaimer/Leveringsvoorwaarden | @ Copyright 2013 Vandeputte Medical All rights reserved