NL | FR
NL: Bel 030 600 50 50
BE: Bel 03 336 96 00
Hoofdmenu
Home
BHV & EHBO
Hulpdiensten
Overheden
Producten
Workshops
Info
Contact
Vacatures
Over ons
Kwaliteit
Technische Dienst
Leveranciers
Leveringsvoorwaarden
Blog
Geplaatst op 30.10.2013 door
De producten van het Gienie clinical gamma werden speciaal ontwikkeld om zorgdeskundigen een betaalbare oplossing aan te reiken om ruimtes op een veilige en gebruiksvriendelijke manier te ontsmetten. Deze “Press and Leave”-oplossing werd door Gienie Ltd. ontwikkeld om specifiek te gebruiken in gezondheidscentra en andere openbare gebouwen waar vaak infecties voorkomen, zoals ziekenhuizen, ambulances, spreekkamers, tandartspraktijken en zorginstellingen, toiletten en douches, gymzalen, kleedkamers in sportzalen en spa’s. Gienie clinical is supereenvoudig in gebruik.
 
 

Bestel in onze webshop

Geplaatst in: Nieuws
Geplaatst op 24.10.2013 door
Op 3 oktober 2013 was Vandeputte Medical aanwezig op het Racoli congres te Alden Biesen. Veel mensen hebben meegedaan aan de prijsvraag die was uitgeschreven, maar zoals altijd kon er maar één iemand winnen.

De winnaar is bekend en het is geworden... Robert van Dinther, ambulancemedewerker bij Falck in Peer.

Van harte gefeliciteerd
 
 
 
Afbeelding(en):
Geplaatst in: Nieuws
Geplaatst op 7.10.2013 door
Als onderdeel van het lopende verbeteringsproject van onze LSU, heeft Laerdal de bokaalhouders verbeterd voor een betere functionaliteit en een mooiere uitstraling. De meeste van deze veranderingen zijn reeds eind 2012 doorgevoerd.

Het opvangbokaal is een kwartslag gedraaid waardoor de maat aanduidingen op de pot zichtbaar worden en het toestel makkelijker te gebruiken is met het oude type wandbeugel.
 
 
Afbeelding(en):
Geplaatst in: Laerdal, LSU

Privacy | Disclaimer/Leveringsvoorwaarden | @ Copyright 2013 Vandeputte Medical All rights reserved