NL | FR
NL: Bel 030 600 50 50
BE: Bel 03 336 96 00
Hoofdmenu
Home BHV & EHBO
Hulpdiensten
Overheden
Producten
Workshops
Info
Contact
Vacatures

BHV & EHBO

Waar kunnen we u mee helpen?

Vandeputte Medical heeft een lange geschiedenis op het gebied van Bedrijfshulpverlening (BHV) en EHBO. Duizenden bedrijven maken gebruik van onze diensten en wij zijn er trots op dat wij behoren tot de grootste leveranciers in Nederland en België op dat gebied.

U kunt bij Vandeputte Medical terecht voor al uw verbandtrommels, AED's en evacuatiestoelen.
Met onze nieuwe verbandtrommellijn Revolution bieden wij u bijvoorbeeld een unieke en kostenbesparende oplossing aan, direct gericht op uw specifieke bedrijfsrisico’s!


>Wij richten graag de medische praktijk in voor de grotere industriële bedrijven. Veel bedrijven gingen u inmiddels voor en u kunt rekenen op onze expertise.

Een belangrijke uitloper van deze activiteit is de arbeidsgeneeskunde. Externe Preventie Diensten (België) en Arbo-diensten (Nederland) zijn sinds jaar en dag trouwe partners van Vandeputte Medical voor hun screeningsapparatuur, waaronder Visiometrie, Audiometrie en Spirometrie.

Een uitgebreide selectie van artikelen is verkrijgbaar op onze webshop. (NL)  (BE) U kunt daar snel en eenvoudig uw bestelling plaatsen. meld u vandaag nog aan en wij sturen u een gebruikersnaam en wachtwoord toe.

Privacy | Disclaimer/Leveringsvoorwaarden | @ Copyright 2013 Vandeputte Medical All rights reserved