NL | FR
NL: Bel 030 600 50 50
BE: Bel 03 336 96 00
Hoofdmenu
Home
BHV & EHBO
Hulpdiensten
Overheden
Producten
Workshops
Info
Contact
AED's

Een AED kopen? Welke AED past bij U?

Elk jaar overlijden er 1 op de 1000 mensen aan een plotselinge hartstilstand, buiten het ziekenhuis. Een hartstilstand komt altijd onverwacht en kan overal optreden, tijdens het sporten, in de schouwburg, op kantoor of gewoon thuis.

Een geautomatiseerde externe defibrillator (AED) kan in sommige gevallen een hart weer op gang brengen, en kan dus een leven redden. Daarom is voor iedereen de kennis van reanimatie en het gebruik van de AED van levensbelang. Want hoe meer mensen kunnen reanimeren, hoe meer mensen er gered kunnen worden.


Onze AED vergelijker helpt u met uw keuze

Onze AED-vergelijker helpt u bij het kiezen van een AED. Zo maakt u de juiste keuze voor een AED die het best bij uw situatie past. In het menu aan de rechterzijde bepaalt u waar een AED aan moet voldoen. De AED die daar bij hoort blijft dan over.


Heartsine Samaritan 500P
Heartsine Samaritan 500P
De Samaritan 500P geeft u real-time feedback op de uitgevoerde reanimatie. De PAD 500P meet automatisch de ‘cardiac ... Meer »
Heartsine Samaritan 350P
Heartsine Samaritan 350P
De Samaritan PAD 350P is speciaal ontwikkeld voor gebruik door niet professionele hulpverleners. De AED is robuust, eenvo... Meer »
Lifeline volautomaat
Lifeline volautomaat
De Lifeline AUTO is een volautomatische defibrillator die ontworpen werd om hartritmes te analyseren en, indien nodig - z... Meer »
Lifeline View
Lifeline View
De Lifeline view is de bekende Lifeline AED maar dan met een interactief kleuren display waarop duidelijke instructies wor... Meer »
Lifeline Semi-Automaat
Lifeline Semi-Automaat
Dit populaire model staat bekend om zijn betrouwbaarheid en eenvoudige bediening. Daarnaast is hij robuust en scherp gepri... Meer »
Heartstart HS1
Heartstart HS1
De Philips HeartStart HS1 is een uitstekende AED die wereldwijd veel gebruikt wordt. Ze is gemakkelijk mee te nemen of op ... Meer »
Philips FRx AED
Philips FRx AED
Door zijn hoge stof- en spatwaterbestendigheid gebruikt u de HeartStart FRx veilig in vochtige omgevingen, zoals zwembaden... Meer »
Privacy | Disclaimer/Leveringsvoorwaarden | @ Copyright 2013 Vandeputte Medical All rights reserved